Vilken rubrik ska jag skriva?

Idag har varit en helt galen dag, har i praktiken sprungit mellan möten, utan att hinna stanna upp och fundera, eller få kontroll över min vardag. Har också agerat som en dålig ledare och inte gjort det jag borde ha gjort åt en av mina medarbetare och prioriterat ner honom i ett case som jag borde har prioriterat högst, har bett om ursäkt och han har accepterat det, men jag har själv svårt att förlåta mig själv, det är inte ok att som ledare prioritera som jag gjorde och jag måste bli bättre på att fokusera på sådana saker och inte bara på att springa vidare.

Photo-2014-02-26-21-43-21

På tal om springa vidare, idag hamnade jag framför Tvn nu ikväll och ramlade in på Jills veranda som var ett av de mest känslosamma program jag sett på länge. Hon hade besök av Kristian Gidlund, ett program som spelades in i juni månad förra året och tyvärr gick Kristian bort cancer i september, 29 år gammal.

Det var verkligen ett program som skapade reflektion hos en. Man funderar på hur mycket man anstränger sig för att ha roligt, för att njuta av livet. Planerar allt i minsta detalj och dessutom planerar sin lediga tid hela tiden för att hinna med så mycket som möjligt. Det är då när man ser ett program som Jills Veranda (finns på svt play) och hans ”bucket list” som innehåller saker som att åka iväg och träffa hästar, eller ta en öl och prata om musik med Jill osv samtidigt som de flesta av oss istället planerar vår semester i sommar, då vi kanske ska ta och åka på semester och gud vad kul vi ska ha då………….. Men missar vi inte då målet med vårt liv att faktiskt ha kul i vardagen. Har en känsla att jag precis som många andra egentligen tittar allt för ofta framåt och längtar till morgondagen än att stanna upp, bara några minuter och njuta av där jag är just nu. Känner dock att jag har blivit bättre senaste åren på att göra just det. Kunna sätta mig ner på en bänk ute på stan och bara ta en kaffe och ta det lugnt, skönt och fundera på saker och ting. Men jag är långt ifrån så bra som jag tror jag skulle kunna vara på detta och på det viset också få ännu mer information.

Nej det programmet fick verkligen en att börja tänka, och nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen bädda ner mig för att lyssna på Kristians sommarprat som jag av något skäl inte har lyssnat på ännu.

Detta inlägg publicerades i fritid, Personlig utveckling och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vilken rubrik ska jag skriva?

  1. Frida skriver:

    Fantastiskt skrivet! Man ska njuta varje minut här i livet. Just nu så sitter jag och lyssnar på hans gamla medlemmar från Sugarplum. Fint album de har dedikerat till honom, Viktor & The Blood heter dom för den som vill lyssna =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s