Rörstrand Kaffeservis

Idag har varit en fantastisk dag där jag tillbringat min dag i Malmö med massor med fantastiska säljare. Imorgon bär det av till Göteborg för att umgås och träffa alla fantastiska säljare där, kan inte bli annat än super duper bra.

För ett tag sen köpte vi in en kaffaservis för rena skampriset på en auktion. Kaffeservisen kommer från Rörstrand och jag satt igår och försökte hitta vad dekoren heter

Av stämpeln att döma så är det från 20-30 talet och det finns förutom det på bilden även 12 assietter och 12 koppar med fat. Har gått igenom alla mina böcker och sidor med Rörstrand dekorer, det närmaste jag hittar är ett foto som jag tog på tallrikar för 2 veckor sen under mitt besök på Rörstrands Museum och där är en dekor som är ganska lik och heter Blommor. Den var dock dokumenterad som 1890 tal i katalogiseringen så det kanske inte är samma.

Någon som känner igen den så får ni gärna slänga mig ett mail. Om någon vecka kommer den garanterat komma upp på shoppen för hugade spekulanter….

Förresten, måste också skriva om något som jag verkligen tycker illa om….. det är inte mycket som gör mig upprörd men sådana som köper en sak av oss och sen inte vill fullfölja affären gör mig verkligen irriterad. För 3 veckor sedan hade vi en auktion ute på Tradera med ett köp nu bud på 1200,-. Efter endast 1 dag så var där en person som gick in och gjorde köpet via köp nu. Dagen efter gick vinnarmail iväg och de senaste veckorna har jag skickat fler mail med olika rubriker om det första hamnat i något spam filter. Provat ringa och även skickat SMS, men inga svar så idag var jag tvungen att gå in och lämna ett negativt omdöme, både för att varna andra, men det var också ändra sättet att få tillbaka alla Tradera avgifterna på auktionen…… min fråga är då, hur tänker personer som går in och trycker på Köp Nu och sen inte vill fullfölja affären, verkar inte riktigt friskt enligt min åsikt.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s