En dags lugn

Igår blev det inget bloggande, utan jag ägnade så gott som hela dagen åt att ligga på soffan och titta på Discovery dokumentärer, kan inte minnas senast jag gjorde ingenting och skönt var det, fast man drabbades av lite ångest på kvällen när man insåg att man verkligen inte hade gjort något.

Idag har dock varit full fart, hämtat nya saker till shoppen, haft en trevlig lunch i Helsingborg och förberett min fars 60 års dag samt förberett för vårt cykeläventyr på Bornholm som vi åker på imorgon.

De senaste dagarna har det också kommit upp mycket nytt i shoppen, och mer är på gång. Tänkte visa lite exempel på nya saker som vi har fått in.

Nya provsmakarglas har vi fått in, har själv 2 st likadana som jag använder just till provsmakning av Whiskey, men även av viner funkar de bra.

Det har kommit upp flera kaffeserviser senaste veckan, denna är från Bing & Gröndahl och heter Lövfald på danska, kan väll lättast översättas till fallande löv.

Har även kommit över en kaffeservis med denna dekoren från Bing & Gröndahl, någon som vet något om den, är från 30-60 talet om man tittar på stämplarna.

Ännu fler kaffeserviser. Har en hel kaffeservis i denna dekoren från Rörstrand. Vet inte 100% om namnet är korrekt, men på Rörstrand museet var där en tallrik som de hade döpt till Blommor som på mitt lite dåliga foto liknade denna dekoren, någon som kan bekräfta?

Visst är dessa miniatyrdjur bedårande söta, i synnerhet pandan och björnungen. Vet dock inget om dem förutom att de endast är några cm höga.

För alla som samlar på grisar har vi fått in dessa söta små salt och pepparkar.

Sist men inte minst, vad sägs om dessa 6 line glas av Anna Ehrner för Kosta Boda i orginalförpackning.

Nu blir det inte mer bloggande idag, utan nu ska jag packa färdigt och förbereda mig för vår tur till Bornholm imorgon med våra cyklar…. ska bli spännande att se Bornholm.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s