Bruksspelet….

Idag var tanken att jag skulle lagt upp bilder från Big Bengts museum och lite mer från High Chaparral, men de får helt enkelt vänta.

Idag har jag hunnit med en hel del, dock inte riktigt allt som det var tänkt. Har bland annat hunnit med och påbörjar arbetet med att fakturera E-detalj, men lite saker kom emellan så jag får ordna resten imorgon, däremot är hela underlaget framtaget.

Nu ikväll har vi varit på bruksspelet i Klippan. Bruksspelet handlar om historien runt Klippans Pappersbruk och utspelar sig 1832 och framåt

b1Det coola med denna musikal är att den spelas på en av Pappersbrukets lastkajer, i en miljö som annars är helt fantastiskt fin

b1_2Den handlar om en av de personer som var med och byggde upp pappersbruket och förvandlade det från ett handtillverkande bruk till ett maskinellt bruk och historien runt familjerna vid bruket. Huvudrollen är Sven Magnus Sunnerdahl och han som spelar rollen är riktigt bra.

b35 av rollerna spelas av professionella skådespelare medans resten är glada amatörer och barn från bygden, och det är många som är med.

b2b4Det som gör det extra roligt är att barnen spelar vitala roller och är viktiga för att bygga upp hela stämningen runt hela miljön.

Kort sagt, kan jag inte säga mer än att det var helt fantastiskt bra 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s