Förberedelser

australien2Just nu är det mycket förberedelser i de olika verksamheterna och projekten inför min Australienresa, det är roligt men det blir också i princip att jobba dygnet runt och hela helgen tills vi åker, kombinerat med att den normala verksamheten ska hinnas med.

Idag har varit en riktigt bra dag, har haft ett bra samarbetsmöte med en stor partner på IXX som verkligen tog oss framåt och dessutom var det ett möte som faktiskt kantades av ömsesidig respekt och förståelse. Riktigt riktigt roligt 🙂

Ikväll har jag sen haft ett möte i ett annat projekt som bland annat innefattar rockgruppen Bai Bang (http://www.baibang.se/). Detaljerna runt projektet kan jag inte riktigt avslöja ännu, men det blir riktigt spännande och dessutom något som jag aldrig sysslat med tidigare.

Nu blir det snart dags att gå till sängs, imorgon är en dag som inte slutar förrän kl 23.00 på kvällen då jag ska på nätverksträff i Closenätverket på kvällen.

Detta inlägg publicerades i entreprenörskap, ledarskap, Personlig utveckling och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s