Turné på västkusten

Idag har det verkligen varit en turné på västkusten. Morgonen börjades med ett fantastiskt kul möte på minc i Malmö med några jag har hjälpt ett tag, och diskuterade med dem om deras fortsatta resa och hur jag kan stötta dem. Riktig kul och det kommer garanterat gå bra för dem.

iphotoMinc är verkligen ett fantastiskt ställe, vilken puls där är och vilket tempo där är. Stället är fullt av entreprenörer och jag måste erkänna att jag aldrig varit på ett ställe där det är så mycket business i luften och dessutom så många människor som helt osjälviskt hjälper varandra i vardagen utan någon sorts personlig vinning.

Efter min tur i Malmö fortsatte jag upp till Landskrona för att ha ett kundmöte tillsammans med en av mina säljare på IXX. Intressant möte där jag dessutom lärde mig mer om en bransch där jag visste väldigt väldigt lite. Det är så kul med kundmöten där man lär sig om nya branscher och hur företag fungerar inom den branschen. Känner sig riktigt inspirerad när jag åkte där ifrån och vidare till mitt nästa möte i Helsingborg med en Digital Mediabyrå som jag träffade på en nätverksträff nyligen och med en målsättning att förstå vad de kan erbjuda men också att diskutera hur vi kan samarbeta på olika nivåer mellan mina företag.

Dagen avslutades med ett möte av mindre rolig karaktär med en person som råkat illa ut och som var i stort behov av hjälp och jag har nu försökt hjälpa på bästa vis, bara lite pappersarbete kvar sen kan denna personen faktiskt få en möjlighet att starta om sin vardag och bygga en fantastisk vardag framåt………

Förresten jag kom precis på att jag inte har berättat om mitt nya projekt och bolag som heter Sc… G…. japp och jag kommer inte berätta mer just nu, men fick reda på av webbdesignern att siten snart är klar och då kommer jag att berätta allt om det och vad det bolaget ska syssla med 🙂

Nu är jag riktigt trött så nu ska jag nog gå och lägga mig snart, ska bara ta och skriva en todolista till imorgon också.

Detta inlägg publicerades i entreprenörskap och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s