Solsken

Idag har det varit en dag som så många andra. Den började med ett riktigt bra möte med en riktigt intressant person där vi direkt hittade massor med beröringspunkter och mötet blev riktigt inspirerande och jag lärde mig mycket, det blev heller inte sämre av att vi tog det på en uteservering i Lund.

IMG_5100.JPG
Efter det blev det att slänga sig i bilen, käka en wrap under tiden jag körde norrut för att i eftermiddag vara med på ett ledningsgruppsmöte som också var intressant. Funderar hur man ska definiera vad syftet är med ett ledningsgruppsmöte, tror jag ska göra lite forskning på området för jag vet inte om jag någonsin oavsett företag har varit med på ett ledningsgruppsmöte som har haft ett överordnat tydligt syfte som varit samma på mer än ett möte …… Hmmmmm

När jag kom hem vid 18 tiden var min plan att sticka och träna men det blev inte riktigt så utan istället blev jag övertalad till lite geocaching och det var ju också riktigt trevligt trots att jag faktiskt hade behövt träna för att tömma hjärnan känner jag just nu.

IMG_5103.JPG
Men geocaching i skogen är ju också trevligt 🙂

Detta inlägg publicerades i entreprenörskap, geocaching, Personlig utveckling och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s