Hektiskt idag

Kände imorse när jag vaknade att min förkylning var riktigt tung och jag hade en hektisk dag framför mig, med möten både i Ängelholm, Lund och Helsingborg. För att göra starten mindre bra så glömde jag bort tiden när jag satt i ett riktigt bra möte i Ängelholm och fick köra i rekordfart till Lund för att hinna till mitt möte med Connect Skåne och ett antal andra företagare, entreprenörer och innovatörer, men jag hann.

Mitt sista möte tog slut vid 18 tiden och jag kände då att det var dags att ta det lugnt så det blev en middag med min älskade fru.

20140826-222758-80878536.jpg
Tyvärr blev middagen en besvikelse. Restaurangen som vi besökte var kitchen & table by Markus Samuelsson. Namnet ger förhoppningar med resultatet var magert….

20140826-222936-80976492.jpg
Burgaren som vi åt såg fantastisk ut, men tyvärr var smaken helt tom, en burgare på olearys på lunchen smakar mer än vad denna gjorde och kostar dessutom halva priset. Som om det inte var nog så var även servisen under all kritik, där vi fick vänta 20 minuter på en kopp kaffe och en chokladpralin.

Tyvärr så lovar namnet och inredningen mycket men levererar tunt, nej det finns mycket bättre ställen i Helsingborg med bättre mat, fantastisk service och bättre pris, gå dit istället.

Detta inlägg publicerades i entreprenörskap, fritid och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s