Måndag morgon

Då var det morgon igen och dessutom måndag. I 9 fall av 10 tycker jag om morgnar och hoppar ur sängen, men idag kändes det inte så. Klockan är 07.00 och jag känner mig mindre motiverad på länge, undrar varför?

En tanke slog mig efter att ha kollat i dagens kalender och det är att jag faktiskt inte idag har något utmanande alls, inga nya människor jag ska träffa, inga okända möten, faktiskt bara sådana saker som jag redan nu i huvudet kan simulera hur det kommer att gå och där som det sällan blir några överraskningar.

20140818-070613-25573321.jpg
Jag tycker ovan bild symboliserar ganska bra vad som ger mig extrem energi, och den gäller inte bara människor utan den kan även gälla möten och andra tillställningar.
Det jag har lärt känna av mig själv de senaste åren är att jag inte är ett stort fan av rutin och när dagar blir till rutinarbete tröttnar jag. Rutinarbete för mig är när det ska göras sådant som bara måste göras vare sig det är möten eller producerande av saker och ting.

Nej nu får jag nog bita ihop och göra något riktigt bra av denna dagen trots att jag är trött och hungrig. Jag tror jag börjar göra något åt hungern….. Dags att äta frukost.

Detta inlägg publicerades i Personlig utveckling och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s