Lugna perioder

lugn-rc3a5der-hc3a4rSitter och funderar på denna veckan som vi är mitt inne i. Detta är nog den lugnaste veckan som jag har haft på 1 år och då blir jag sjukt rastlös. Som person är jag utan tvekan som så att jag har problem med att göra ingenting.

När jag menar göra ingenting då menar jag verkligen göra ingenting, göra ingenting som kräver någon mental eller fysisk ansträngning från mig.

Vad kan man göra som inte kräver någon fysisk eller mental ansträning från en person, ja man skulle kunna läsa en bok, eller är det ansträngande… ja det är det nog, i alla fall för mig för jag börjar få tankar, ideer och annat som då poppar upp i huvudet på mig som jag måste göra, skriva ner och planera för, vill ju inte missa en bra ide liksom 🙂

Nej det enda jag kan komma på som är göra ingenting det är att ligga helt stilla på soffan och lyssna på musik eller titta på något meningslöst TV program, som typ en dokusåpa som inte ens utmanar en på det intellektuella planet. Å andra sidan gör jag det blir jag helt galen av rastlöshet.

Nej, det är nog helt enkelt som så att jag klarar inte av att vila, för när jag vilar och tar det lugnt blir jag stressad, och frågan är då om det är vila……. å andra sidan det hade varit rätt skönt om man hade kunnat sätta sig ner och göra absolut ingenting, hur övar man på det?

Detta inlägg publicerades i Personlig utveckling och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s