Nätverkande

Har hunnit med 3 möten idag, en del körande men också 2 av de mötena som var fantastiskt inspirerande och energigivande. Träffade en person idag som var med i min mentorsutbildning, riktigt inspirerande och kul att höra om hans resa, vad han åstadkommit med sitt bolag som han byggt upp, men också att utbyta erfarenheter och lära känna honom bättre.

Efter lite snabb avbetning av mail träffade jag Micael Hörberg, ett riktigt proffs på nätverkande, utbildar i det, såväl som utbildar i försäljning med mer.

Screen Shot 2014-06-16 at 22.19.45Micael har en fantastisk koll på hur man ska jobba med sitt nätverk, inventera det men också jobba målfokuserat med sitt nätverk.

Jag gillar verkligen träffa människor som Micael, det blir en bekräftelse på att mina tankar och mitt arbetssätt är långsiktigt rätt och då jag är ett stort anhängare av långsiktig tillväxt genom medarbetare och att hjälpa andra så är långsiktighet ett fantastiskt verktyg som bör vara en del av all coaching och man bör sikta på långsiktiga resultat.

Om ni är intresserade av att lära er mer om nätverk så boka Micael som föreläsare, har själv hört han köra en mindre föreläsning, fantastikt inspirerande. Ni hittar mer om hans företag Chelix på www.chelix.se

Kort sagt, det har varit en fantastiskt inspirerande dag som dessutom avslutades med en rejäl runda på Mountainbiken där jag bättrade mitt rekord med ynka 2 sekunder 🙂

Detta inlägg publicerades i entreprenörskap, Personlig utveckling och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s