Hemma igen

Har hunnit med en runda till Stockholm här på torsdag och fredag för att vara med på HP partner pub. Var länge sen jag hade så roligt, var många gamla vänner som jag inte träffat på länge och det gjordes många nya bekantskaper, ja riktigt riktigt roligt.

Idag har jag haft avstämningsmöten med alla mina säljare och jag måste säga att det känns riktigt bra, vi börjar få ordning på saker och ting och jobbar mer och mer som ett team vilket är sånt som verkligen ger mig energi 🙂

20140613-220044.jpg

På tal om energi, på vägen hem hamnade jag bredvid en affärsutvecklare från ett större facility management bolag och vi hade bra diskussioner om just outsourcing som är ett ämne som vi bägge två brinner för, riktigt kul att höra hur outsourcing hos ett FM bolag är så likt ett IT bolag.

Men nu ligger jag trött på soffan och tankarna snurrar har lite strategiska beslut för framtiden som jag måste ta nu i helgen baserat på lite händelser de senaste veckorna så det blir nog en hel del tänkande mellan arbete med rapporter och förbereda en säljaktivitet på onsdag.

Detta inlägg publicerades i entreprenörskap, ledarskap, Personlig utveckling och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s