Frustration

Känner att idag har jag mest varit irriterad och frustrerad hela dagen, varför det kan man då undra?

blogger-image--946452056Det känns som om vissa av de projekt som jag är involverad i just nu inte går framåt i den hastighet jag önskar, förändringsarbete går för långsamt, ja det följer helt enkelt inte min plan i mitt huvud och det gör mig frustrerad.

Önskar att jag då till mig själv bara kunde säga att ”strunt i det” och rycka på axlarna, men det är ju inte jag, utan istället blir jag frustrerad och irriterad vilket leder till att jag tappar energin och får svårt att fokusera på just det som jag behöver göra just nu.

Det som däremot har varit riktigt skönt är att jag faktiskt ikväll har hunnit med att beta av en hel del som legat, lyckats strukturera upp lite som har legat och på det viset fått huvudet ovanför vattenytan i kaoset, däremot stressar det mig just nu att jag har flera rapporter och presentation som jag inte har kommit så långt med som jag borde samt att flera möten som borde varit förbereda redan inte är det….. det är dessutom sådana saker som stressar mig mest vilket inte bättrar på min irritation….

Men nu ska jag gå och lägga mig och i alla fall fokusera på de få bra saker som jag har åstadkommit idag och dessutom försöka få en 7 timmars sömn.

Detta inlägg publicerades i Personlig utveckling och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s