En vurpa….

Dagen börjades med ett riktigt intressant frukostmöte i Halmstad på trevliga Grand hotell med en god frukost och riktigt bra diskussion och brainstorming. Efter det bar det av tillbaka till Ängelholm för ett ledningsgruppsmöte på IXX, riktigt bra sådant också med mycket framtidstänk, något som är viktigt i en tillväxtresa. Kom ihåg att man ska ha en större vindruta än backspegel 🙂

När jag kom hem var det iväg till cykelhandlaren för att hämta min nyservade mountainbike och sen ut på en runda med den, visst har jag en fantastisk miljö på rundan?

20140416-215809.jpg

Tyvärr slutade inte rundan lika bra, då jag vurpade och råkade landa med min armbåge mellan mina revben och marken, vilket gör att jag just nu har riktigt riktigt ont i ett av mina revben och misstänker att jag har fått en spricka i det.
Dessutom blev jag ordentligt gyttjig också eftersom jag föll när cykeln gled vid en åkant där som var riktigt gyttjigt och dyngigt

20140416-220150.jpg
Imorgon blir det en runda till Malmö för en bunke förhoppningsvis bra möte och sen bär det av att hämta min nya cykel, får se hur ont det gör i revbenet när man cyklar, undrar förresten om det är farligt att träna med en spricka i revbenen?

Detta inlägg publicerades i entreprenörskap, fritid och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s