Vad kan det vara?

Photo-2014-04-07-23-16-56Idag har det varit en sådan dag som kanske inte är den roligaste i världen, men den måste förekomma, det har varit mycket runt administration, komma ikapp, organisera osv……… Den började i sig med ett intressant möte med en säljare som ville sälja rekryteringstjänster som kom 1 timme för tidigt till mötet, vilket gjorde att 1 timmesmötet bara blev 30 minuter innan det var dags för ett ledningsgruppsmöte. Har också hunnit med lite säljare från Alla Bolag och Eniro under dagen, ska skriva mer om deras modeller och för/nackdelar i deras erbjudande men också hur dåligt det är att försöka förklara saker för kunden som man inte har kunskap om…. men som sagt var en annan dag.

Nej mitt adminarbete har faktiskt inte slutat förrän nu (23.25) och så fort jag skrivit detta ska jag gå och lägga mig, klart jag har faktiskt hunnit med en cykelrund med min älskade fru också vilket var både kul och jobbigt (jag körde lite backintervall med cykeln 🙂 )

Måste visa denna som jag köpte på loppis för några månader sedan, är där någon som vet vad det är, och i synnerhet vad som finns i den…… jag avslöjar det imorgon tänkte jag 🙂

Photo-2014-04-07-23-18-30

Detta inlägg publicerades i antikviteter, entreprenörskap och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s