Att skapa något

Idag har varit en riktigt rolig men hektisk dag, började dagen med att utvärdera ett businesscase som var helt klart intressant och sen har det varit avstämningsmöten med mina säljare hela dagen. Som alltid är det enormt inspirerande att ha dessa möten och det är en riktigt energikick.

Tänkte på denna bilden som många människor ofta inte tänker på när de ser en person som har lyckats

20140404-175708.jpg

Hur många gånger har ni inte hört någon säga om en framgångsrik person att den personen har bara haft tur eller hade ju andra förutsättningar än vad någon annan hade. Visst det förekommer ju de personer också, men de flesta som åstadkommer något extra och ser sig själv som vinnare har också lagt sjukt mycket arbete bakom. Det är ofta de personerna som sitter med sakerna på kvällar, helger osv…. Dock kanske inte oftast dem som man ser arbetar som hårdast alltid och som sitter kvar på kontoret sist av alla, men det är de personerna som har tankarna på målet hela tiden, jobbar med att planera och analysera sina planer för att sen verkställa sina planer

Så nästa gång ni träffar en person ser ut att ha lyckats, istället för att tänka, vilken tur han/hon har haft så kan man istället tänka hur mycket arbete kan ligga bakom?

Detta inlägg publicerades i entreprenörskap, Personlig utveckling och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s