Bra börja på dagen

Dagen började med att jag skulle ha ett partnermöte i Lund, trodde jag. När jag kom ner där var den jag skulle ha möte med i Ängelholm, för vi hade ju tydligen bokat där, men jag hade glömt skriva in det i min kalender så jag förutsatte bara att det var i Lund.

Men men, vi pratade med varandra och kom överens om att vi skulle träffad i Helsingborg istället, halva vägen var och mötet blev av, 35 minuter sent.

Ikväll har jag varit på strategimöte för Agmal (african girl makes a living) där vi nu planerar hur vi ska ta konceptet hjälp till självhjälp till nästa steg och kunna utöka vår hjälpande verksamhet

20140304-225018.jpg

Det är verkigen intressant och givande att kunna ge något tillbaka inom det som jag är bra på, nämligen tillväxt och förädling.

Jag skulle verkligen vilja uppmana er att köpa lite bokmärke från vår sida www.agmal.se och på det viset hjälpa kvinnor ur ett liv i helvetet och få en chans att ge sig själv ordentliga förutsättningar i livet genom Agmals koncept hjälp till självhjälp. Ett bokmärke kostar bara 95,- men ger så mycket tillbaka och ger dessutom oss en möjlighet att utöka vår verksamhet.

Detta inlägg publicerades i entreprenörskap, Personlig utveckling, Välgörenhet och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s