Ändrade planer

Idag var en dag som när jag satt igår morse och gick igenom veckan, var helt fulbokad, men efter att ha fått 3 inställda möten under dagen, så blev det mycket av luckor i min kalender vilket var bra, för jag fick ta den tiden till att gå igenom siffror men också ha många bra dialoger med mina säljare i Ängelholm.

Men har också hunnit med mycket annat idag, nu ikväll till exemple så har vi haft ledningsgruppsmöte på E-detalj och det känns riktigt bra där. Det har varit lite skumpigt men nu gasar vi verkligen, vi har 4 kunder som vi ska implementera på kort tid och dessutom lite andra intressanta projekt.

Annars har jag ikväll lagt en del tid på Borgmans Antikt. Där har kommit upp en hel del nya produkter som ni hittar på http://www.borgmansantikt.se/artiklar.php?nytt

Men har också äntligen fått tömt ur det sista efter lagerrensningen och nu ska det kastas, detta är en del av det

Photo-2014-02-11-19-06-59Har också kommit vidare i ett av mina projekt inom det goda samhällets tjänst, men det kommer jag berätta mer om i veckan, men jag kan säga att det kommer bli spännande och dessutom är det en utmaning för mig personligen

Detta inlägg publicerades i antikviteter, entreprenörskap, Personlig utveckling och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s