En bussresa

Photo-2014-02-07-08-47-47Sitter på bussen in till Helsingborg just nu. Vet faktiskt inte när jag åkte buss senast (turistbuss borträknat) men eftersom tågen mellan Klippan och Helsingborg inte går på grund av spårarbete fick det bli buss idag. Min älskade fru gav mig igår en utbildning på hur man gör, tur det för jag har helt klart inte hängt med i utvecklingen i kollektivtrafiken.

Detta funkar faktiskt rätt bra, jag har en ok uppkoppling via mobiltelefonen, datorn har bra batteri och helt ok med benutrymme så jag kan sitta och jobba. Visst det är inte tåg men jag får i alla fall beta av mina mail och skapa lite dokument som jag har haft i min backlogg.

Idag blir det säljavstämningar hela dagen, min favoritdag på arbetet. Alltid kul att se hur vi alla tillsammans kan generera mer affär och hjälpa fler kunder bli konkurrenskraftiga med hjälp av IT. Man tänker oftast att IT ska hjälpa kunder spara pengar, men IT kan ju också hjälpa kunder att tjäna mer pengar. Tänk till exempel ett effektivt lagerhanteringssystem med truckdatorer, det gör faktiskt att kunderna kan sälja mer då man klarar av leverera mer. Eller som det E-detalj sysslar med, leverera ett E-handelssystem som öppnar upp en ny försäljningskanal som inte funnit tidigare för den kunden.

Detta inlägg publicerades i entreprenörskap, Teknik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s