En riktigt vilohelg

Denna helgen har jag verkligen vilat, inte ställt någon klocka, slappat på soffan, små slumrat och bara tagit det riktigt lugnt och skönt.

I eftermiddags var vi dock sugna på att bege oss ut i snöfallet (ja det har varit mysigt snöfall utan vind hela dagen) och begav oss till Vasasjön för att ta en promenad runt den (ca 3 km om jag inte minns fel)

Photo-2014-01-26-13-08-54Photo-2014-01-26-14-12-36Bilden ovan är från gravsättningen där är, den syns faktiskt bättre på vintern än på sommaren.

Vid Vasasjön finns också 6 st Geocacher som vi gav oss tusan på att hitta. Några av dem har svårighetsgrad 5, vilket innebär att man måste klättra 10-20 meter upp i träd för att komma åt dem och då behöver man ha med klätterutrustning. Men några av dem var bara några meter upp i träd, eller ut över sjön så de gav jag mig på att plocka.

IMG_5130 IMG_5139Det har som sagt varit en riktigt skön helg, precis en sådan som jag behövde för att samla lite ny energi efter alla magsjukdomar som jag haft sen innan jul, men just nu känns det som om man är på väg tillbaka på rätt spår igen, om allt håller i sig blir det lite träning imorgonkväll också

 

Detta inlägg publicerades i fritid och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s