Börjar närma sig slutet eller början

Nu börjar det närma sig slutet på året. Sitter på kontoret och bara betar av saker från min att göra lista, vilket börjar bli kortare och kortare, har bara en pressrelease kvar att skriva av min produktionslista, men det får nog vänta till efter nyår.

Tänkte jag skulle skriva en liten krönika under helgen som kommer om året som varit, men tills dess kan jag istället skriva att E-detalj som är ett av mina mest intressanta projekt som jag är involverad i nu har funnits i över ett år och vi kommer imorgon att stänga vårt första förlängda räkenskapsår.

För någon vecka sedan satt vi ner och skickade ut vår julhälsning till våra kunder, partners och prospekts. Då vi tror stenhårt på samarbete och att försöka förbättra världen valde vi vårt första år att inte skänka någon julklapp till våra partners och kunder utan istället köpte vi ett paket av vår samarbetspartner Agmal (www.agmal.se) African Girl Makes a Living. Jag har skrivit om dem tidigare, så jag ska inte göra det igen, men däremot vill jag uppmuntra till att läsa på mer om just hjälp till självhjälp då det är ett av de sätt man kan hjälpa till att långsiktigt lösa problemet med fattigdomen och kvinno/barnförtryck i världen.

agmal_julklappEtt paket som ovan gick ut till alla E-detaljs partners, vilket är något som vi är väldigt stolta över att kunna göra tillsammans med Agmal.

Nu ska jag sticka iväg till Kemtvätten och köpa det sista till Nyårssupén

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s