Nu är det helg

Har varit en fantastisk dag som nu avslutas med en whisky framför tvn och titta på filmen V som Vendetta. En fantastisk film som jag sett en gång innan, har stora likheter med 1984 av George Orwell.

Photo-2013-11-22-22-01-27Dagen har som sagt varit riktigt bra. Har haft bara riktigt bra möten, men också hunnit med att röja undan en del pappersarbete som har legat och väntat på mitt skrivbord.

Efter mitt lunchmöte idag i Helsingborg tog jag en liten promenad tillbaka till kontoret insåg jag hur vackert Helsingborg är, även när det är lite grått ute och i synnerhet nu med lampor och lysande skyltfönster

Photo-2013-11-22-13-04-20Stannade till vid ett av skyltfönstren där en av våra nya kunder till E-detalj säljer sina varor. Kunden heter Hugsmile och är skapat av Sabina Kramle som tillverkar smycken av återvunnet material som aluminiumburkar och liknande. Inom en snar framtid öppnar hennes E-shop hos oss.

Photo-2013-11-22-13-04-43Nu ska jag fortsätta titta på filmen för sen är helgen slut för mig, imorgon blir det att jobba igen, måste fixa presentationer och budgetkalkyler sen blir det lite julmys på söndag 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s