DI Gasellgala

Ikväll har jag varit på DI Gasellgala i Malmö. Alltid lika kul att vara med där, mingla och lyssna på intressanta föreläsare

Photo-2013-10-30-17-13-17En av de intressantaste personerna på scenen måste ha varit Lauritz.com VD Mette Sundström som berättade om sin resa och hur hon ”startade” om sitt liv efter att hennes man gick bort.

En annan intressant personlighet på scenen var Boris Lennerhov, eller mer känd som VD för Gekås / Ullared. Många intressanta historier från honom och på frågan vad han ser som en av de största riskmoment mot Gekås så svarade han kraftigt höjda bensinpriser… inte riktigt vad man förväntade sig. Han liknade också Ullared med Liseberg och det med liknelsen att om de på Ullared inte tillför en ny ”attraktion” per år så tröttnar folk….. intressant tanke, hur många tänker på det viset undrar jag….

Det var en mycket rolig kväll, och just det vem blev Skånes Gasell då? Jo det blev Beepsend, ett intressant Malmöföretag som dessutom presenterade sig själv som ett ungt och innovativt bolag.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s