Ostprovning…….

Det har nu varit mer än en vecka sedan jag uppdaterade bloggen, måste i praktiken vara nytt rekord. Anledningen är att jag faktiskt inte har haft lust, har saknat inspiration fast mycket har hänt som hade varit kul att skriva om, men jag har helt enkelt inte kännt för det. Men…. nu är jag tillbaka igen.

Idag har varit en bra dag, haft många intressanta möten, bland annat mitt första stora säljmöte med min personal där fokus låt på utbildning, men jävlar vad roligt vi hade och skrattade mycket.. .helt enkelt ett fantastiskt gäng som kommer uträtta underverk och ta världen med storm 🙂

Ikväll har jag varit med min kärlek på ostprovning på Bjärhus Gårdsbutik. Har aldrig varit på ostprovning men det var ett fantastiskt evenemang där vi provade 5 sorters ostar tillsammans med vin. Riktigt roliga nya bekantskaper skaffades och vi kom faktiskt inte därifrån förrän strax innan 23, då vi satt och snackade en massa efteråt.

Photo-2013-10-25-19-02-19När vi satt där kom vi på något som vi hela dagen hade försökt komma på, och det var vad vi skulle göra imorgon men som inte fanns i några av våra kalendrar… och svaret är, gå på Anna Hertzman konsert imorgon. Så om ni känner för att besöka en riktigt bra konsert gå in på Anna Hertzman och köp er biljett till imorgon.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s