Stockholm och att vara en ledare

Tisdag kväll och jag känner att nu börjar jag få kontroll över de bollar jag har liggande att ta tag i, och börjar få en prioritering på plats runt dem vilket känns riktigt skönt. Nu ska jag bara se till att saker och ting också händer.

Igår var jag i Stockholm, en riktigt trevlig om än hektisk dag.

stockholmpanoramaFörrutom en bunke utvecklande möten, bland annat med Hewlett Packard och med Insight så blev det också ett möte med ett relativt nystartat säljbolag som heter Zellor. Deras affärside är ganska unik och jag tror de är något stort på gång och vi diskuterar nu flera olika typer av samarbete.

Något annat som var riktigt kul igår var att ta en lunch med några av mina gamla kollegor på Atea, riktigt kul att höra hur det går samtidigt som jag inser att jag faktiskt saknar de gamla kollegorna riktigt mycket, samtidigt som jag inte saknar jobbet lika mycket 🙂

Nåväl, idag har det varit lite tyngre dag, med flera möten som är riktigt jobbiga att göra som ledare, sådana möten som rör förutsättningar men också personers utveckling framåt inom och utom företaget. Detta är möten som man egentligen inte vill ha oavsett i vilket företag eller organisation det sker, samtidigt är det beslut och diskussioner man måste ta för att få en organisation att växa, jag brukar kalla det för den tråkiga sidan med att vara ledare.

Men det ska också sägas att jag idag också har haft flera riktigt trevliga möten med fokus på framtid, lite nya affärsmöjligheter och även ett kvällsmöten med mycket minnen och framtidstankar. Alltid roligt och givande att prata med personer som har gjort flera resor, inta bara det är också otroligt inspirerande att kunna bolla tankar och ideer med sådana personer.

Nu får nog arbete räcka för ikväll och jag ska dyka ner i sängen, klockan ringer som vanligt 06,15 och då är det dags att ta tag i morgondagen, som bland annat innehåller en Halmstadsresa… måste dessutom försöka hinna med att träna imorgonkväll, något jag fick skippa ikväll 😦

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s