Fars i Sibbhult……

Idag har varit en riktigt fantastisk höstdag som började med sovmorgon.

Efter att intagit en helgfrukost, varit och handlat i gårdsbutiken begav vi oss ut till Skäralid nationalpark. Men när vi kom dit insåg vi ganska snart att det var fler än oss som hade den iden. Har inte sett så många bilar där sen kungen var där och invigde hela nationalparken. Istället för att stanna där begav vi oss till Odensjön för att först gå en runda runt den ovanpå ravinen för att sne klättra ner till själva sjön

Photo-2013-10-12-13-42-53

När vi satt vid sjön och hade det lugnt och skönt insåg att vi var ganska sena och att vi 1,5 timme senare skulle vara hos svärmor i Kristianstad för att äta middag innan vi skulle vidare till Sibbhult. Så det blev att slänga sig i bilen, hem, byta om och efter 10 minuter hemma var skjortan struken, kläderna ombytta och vi satt i bilen igen…. snabba svängar här 🙂

Efter middagen hos svärmor var det dags att åka till Sibbhults Folkets hus för att titta på en fars

Photo-2013-10-12-17-53-45 Photo-2013-10-12-21-56-13

Farsen heter Bröstsim och Gubbsjuka och var riktigt rolig. Vill ni läsa mer om den kan ni besöka www.3irad.com. 

Folkets Hus i Sibbhult var verkligen ett ställe där tiden har gått stilla, väldigt bekväma fåtöljer, kombinerat men en klassisk bild av hur ett gammalt folkets hus ska se ut.

Photo-2013-10-12-18-23-59 Photo-2013-10-12-20-01-08I synnerhet gillade jag alla dessa gamla affischer som satt på väggarna, här har inte tiden rört sig så mycket. I pausen var det dessutom fika och det serverades bland annat på en servis från Gustavsberg, nämligen Grå Ränder som är designad av Wilhelm Kåge. Det lite speciella här var dessutom att det var speciellt gjort för folkets hus, då den texten var med i dekoren.

Innan föreställningen började så gick vi en runda i Sibbhult och hittade detta…..

Photo-2013-10-12-18-08-20Det visade sig att det var en utställning av stenriket med diabasen och allt som sker i det området.

Jo förresten farsen var riktigt rolig 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s