Dalai Lama… en klok man

Idag har varit en dag som har varit intressant, har ägnat mycket tid åt att ”mingla” på jobbet mellan möten och faktiskt lyssna av lite här och där hur det mås och vad som är på gång. Detta är i min värld viktigt att göra, för det är då man har örat mot rälsen. Tyvärr har jag också idag haft lite jobbiga möten, sådana möten som är tråkiga att ha, men tyvärr ett måste att genomföra.

Ramlade över denna texten nu ikväll…

1000612_444244805690802_524275550_nDetta är något som jag verkligen kan relatera till, gäller det mig då…. nej faktiskt inte, jag vill inte tro det, då jag faktiskt njuter av ”nästan” varje dag som jag har gått igenom och dagarna bara rinner förbi för jag faktiskt har så förbannat kul om dagarna.

Samtidigt är där en klok tanke i det, och det är många gånger som jag har suttit med personer jag jobbar med på ett eller annat vis, ställt frågan till dem om de är lyckliga och om de dessutom tycker det är kul att göra det som de gör i sin vardag? Jag själv hävdar bestämt att livet är alldeles för kort för att inte försöka ha roligt varje dag, ha ett jobb man tycker är kul att gå till, göra saker på sin fritid man tycker är roligt och faktiskt gå omkring och vara glad om dagarna.

Såg en föreläsning på Youtube igår som var klockren och i viss mån drev med personer som kommer till jobbet på morgonen, är jättetrött, går igenom dagen klagar på att de är trötta, får de frågan vad de ska göra när de kommer hem är svaret sova och sen fortsätter det dag efter dag. Visst är det en förenklad bild, men jag har faktiskt många gånger träffat personer som har lite denna devisen, undrar om de är lyckliga eller de faktiskt bara lider av att vara vakna?

På tal om att vara vaken är det nu dags för mig att gå och lägga mig inser jag, är faktiskt trött idag (sov dåligt inatt) och kommer sova som en dröm idag. (viss ironi att skriva dessa 2 sista rader)

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s