Syco och julmust

Idag har varit en riktigt bra och inressant dag. Många intressanta möten som avslutades med ett ledningsgruppsmöte med många bra beslut och mycket bra tankar och diskussioner, riktigt riktigt kul.

På vägen hem idag fick jag en sådan lust att damma av cykeln som inte varit ute på någon rejäl skogsrunda de senaste veckorna, sagt och gjort och det blev en helt underbar runda som avslutades på skogsstigar med lampa för det hann blev lite mörkare än vad jag räknat med, men det gick bra och var riktigt kul och samtidigt lite läskigt då det var mörkt. Detta är i sig ett av mina andningshål som tar bort all stress från mig, ge mig ut på en rejäl skogsrunda med cykeln där jag måste fokusera 100% på cyklingen och inget annat för då faller jag ganska snabbt i backen, och det vill jag ju inte 🙂

Tänkte jag skulle dra upp 2 bilder till från gårdagens nostalgimässa. Den första är en figurin från Syco Keramik som jag har skrivit tidigare om i bloggan. Ni hittar det här https://borgmansantikt.wordpress.com/2012/03/05/syco-krukan-som-andas/

sycoEn annan sak som jag också såg på mässan var denna skylten med reklam för gammal julmust

mustVill ni läsa mer om just AB Fructus som var de som hanterade Pommac förr i tiden, finns det att läsa här: http://sv.wikipedia.org/wiki/AB_Fructus.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Syco och julmust

  1. Matilda skriver:

    Hej, såg att det var ett gammalt inlägg. Men jag har sökt länge efter en sån sittande orre, hur i hela friden får man tag på en? Har du något knep?

    /Matilda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s