Nostalgi och leksaksmässa

Denna veckan har varit helt galen. Efter att artikeln kom ut i tidningar och på hemsidor har det varit fullt ös på det mesta, vilket har gjort att jag inte har hunnit med att blogga (eller ens orkat, varit stentrött varje kväll)

I helgen har vi i alla fall varit på nostalgi och leksaksmässa i Mölndal. Var där med Svärfar och hans sambo och det var riktigt trevlig. Här nedan kommer lite bilder från mässan

2aFörrutom en massa leksakståg och leksaksbilar fanns det också en hel del militaria och i synnerhet en hel del märken och annat material från nazisterna. På något vis är det lite läskigt att se dessa saker som är förknippad med så mycket ondska, samtidigt som det är historiskt otroligt intressant och en konstig känsla att hålla det i handen.

elvisEn av de roligare telefonerna som var på mässan måste vara denna Elvis telefon i begränsad upplaga, där Elvis dansar när telefonen ringer.

legotelefon

En annan telefon var denna från Lego. Vet att jag när jag var liten drömde om att ha denna telefon på mitt rum, men det fick jag aldrig 🙂

lador Det fanns dessutom ganska mycket gamla saker från butiker, bland annat dessa förvaringslådor.

Nu blir det inte mer skrivande ikväll, utan jag ska förbereda mig för ledningsgruppsmöte imorgon.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s