Auktioner och höstsommar

Då var det måndag igen, och några dagar sen senaste uppdateringen…. som vanligt blir väldigt lite uppdaterat på helgen, men vi tar tag i det nu, och kör en sammanfattning av helgen.

Vi började helgen med en fredag som innehöll en auktionsvisning på Helsingborgs Auktionsverk som innehöll massor med roliga och annorlunda saker

tron tron2 tron3Dessa stolar fanns där, och jag undrar om de har plundrat ett kungahus eller något åt det hållet 🙂

För den leksugne fanns det en avancerad gunghäst och en klassisk gammal trampbil

trampbil hastEn av de mer annorlunda sakerna var denna TVn, som har en design som skulle kunna funka idag, kanske dags för något tillverkare att tillverka platta tvapparater som faktiskt blir en inredningsdetalj.

tvEn liten rättelse i det hela, verkar faktiskt som om det finns företag som nytillverkar TVn som förresten heter Keracolor.

trabankOm man är intresserad av en ny träbänk så skulle säkert denna skapa lite dialog och kanske få en ny vinkling på den gamla ljugarbänken.

En av de mest annorlunda sakerna var denna…..

pallVad är det då, jo det är tydligen en pall, som är uppvikningsbar, dock hade ingen provat det och jag vågade inte heller. Om någon vet hur den ser ut uppfälld så skicka mig gärna en bild…..

Det var allt för auktionen, på lördag var det mest admindag som avslutades med en fantastisk kul fest i Kristianstad vilket ledde till att man var lite trött på söndag. Vad passar då bäst att göra på en söndag när man är lite trött…. jo ta en tripp till Åhus och köpa glass samt ta en promenad på stranden (och lite Geocaching).

repbindareEfter att ha ätit glassen, tog vi en kort promenad inne i Åhus innan stranden. Visste ni att Åhus har varit ledande i Sverige på reptillverkning och tobakstillverkning. I detta huset har det varit repbindning…. det är ju ett ganska långt hus.

strand1 strand2 strand3Nu börjar hösten komma vilket kändes på stranden i Söndags, luften var klar, men ändå varm och det var bara behagligt och mysigt…….

Ja det var hela helgen, nu är vi i full gång med veckan och det är många mötesrace denna veckan, det sköna är dock att det är inte så mycket resande utan jag är på kontoret mån-tors för att sen avsluta med en ledningskonferens på fredag-lördag…. men mer info kommer.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s