En stunds återblick

Idag har varit en riktigt kul dag, vi hade ett frukostseminarie i Helsingborg på temat utveckling och effektkartläggning. Kom riktigt trevliga kunder och partners till eventet, måste helt enkelt säga att det blev riktigt lyckat

Photo-2013-09-05-08-13-49Måste säga att jag inte har ångrat en dag att jag lämnade Atea och tog mig an nya utmaningar på IXX, det är helt enkelt förbannat roligt. Däremot satt jag nu precis och förberedde mig inför en ledningsgkonferens nästa vecka där jag ska hålla en workshop runt vår marknadsplan och tittade igenom gamla presentationer som jag hade använt vid tidigare tillfällen. En av de presentation som jag tittade i var en som jag gjorde i januari i år när vi på Atea Technical Services hade en ledningskonferens med min ledningsgrupp.

Jag visste redan då att det skulle bli mitt sista år som ledare på Atea Technical Services och att 2013 skulle bli året då jag skulle ta mig an nya utmaningar inom eller utanför Atea. Måste säga att när jag såg den presentationen så förstår jag nu i efterhand att jag redan då hade bestämt mig och faktiskt mentalt inte var så långt ifrån att lämna, men jag känner också hur sjukt mycket jag faktiskt saknar min ledningsgrupp och de personer som jag jobbade väldigt tätt med. Med det sagt så vill jag betona att jag älskar mina nya medarbetare och jag har träffat sjukt engagerade och fantastiska personer som är på IXX, däremot minns jag nu också tillbaka på alla de roliga och fantastiskt utvecklande diskussioner som jag har haft med min gamla ledningsgrupp.

Screen Shot 2013-09-05 at 6.20.38 PMSliden ovan var en slide som jag använde när vi på den sista konferens skulle diskutera förtroende och hur man får personalen i organisationen att känna förtroende för varandra.

Förtroende är något som är enormt viktigt för mig i mitt arbete som ledare, eftersom det är inte förrän den dag som du vågar känna förtroende för att de personer som arbetar för dig i organisationen som du släpper kraften fri och du faktiskt kan åstadkomma så enormt mycket mer än vad andra företag någonsin kommer göra, i synnerhet om de inte vågar känna förtroende för sin personal. Men förtroende är inte något som du får, utan det är något som du måste förtjäna, både som ledare och som medarbetare.

Nog med bloggande, måste nog dyka ner i min mailbox som just nu är överfull… blir nog en lång kväll 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s