Lakrits, lakrits och Lakrits

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Många intressanta möten, bland de roligaste var att träffa en gammal kollega på lunchen och snacka en massa strunt, men också en hel del om personlig utveckling vilket alltid är roligt.

Eftermiddagen ägnades åt en nätverksträff tillsammans med Connect Skåne som är en organisation som hjälper entreprenörer genom att sammanföra dem med kompetens och kapital.

Photo-2013-08-22-16-13-13

På dagens agenda stod en föreläsning om Sociala Medier, verkligen intressant, dock på lite ytlig nivå för mig. Det stod även en presentation av Lakritsfabriken i Ramlösa på programmet. Där fick vi lära oss mer om företagets resa, men även lite om Lakrits. Visste ni att riktigt fin lakrits i delikatessbutiker endast innehåller 6% lakrits och ca 80% socker, resten är lite mjöl och annat. Dagen avslutades med lakritsprovning i kombination med Rosévin. Var själv skeptisk till kombinationen men den funkade faktiskt riktigt riktig bra, i synnerhet med det lite sötare alkoholfria rosévinet, så det rekommenderas att prova.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s