Helgen som gått

Då var det söndag kväll igen, och det väntar en fullmatad vecka med många möten och mycket nytt att lära. Idag har jag arbetat stora delar av dagen med allt från att förbereda kundutskick på E-detalj till att sortera mina anteckningar och läsa igenom alla mina tankar från den 2a veckan på IXX.

Igår fyllde min frus syster år så vi var en runda i Kristianstad och åt lunch på Naturum.

naturrumPå Naturum finns där utställning om vattenriket i Kristianstad. Där finns även en ”ubåt” som är en simulator där man flyger, åker båt och ubåt i vattenriket.

ubat ubat2I utställningen hittar man även denna mannen, som är en del av utställningen om hur vattenriket ”skapades” eller snarare togs hand om. Den ger verkligen en bild av 50 och 60 talet och vad som är viktigt.

smokingOm ni undrar vad texten säger så är det Hälsovårdsnämndens uttalande 1958. ”Hälsovårdsnämnden finner det angeläget att omtalade vattensjuka och osunda träskmark snarast saneras….så länge inga olägenheter kan befaras uppstå on soptippen därtill skötes fullt tillfredställande” Intressanta värderingar där, för att inte tala om den fantastiska dockan med cigarettrök 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s