Loppmarknad

Det har ju varit en fantastisk helg med tanke på vädret, nu kom äntligen den tropiska värmen, och det har varit riktigt skönt.

Igår passade jag på att ta en runda till en loppmarknad, kom på att jag faktiskt inte hade varit på en enda loppmarknad i år, så igår tog jag mig i kragen.

Photo-2013-08-03-14-22-13 Photo-2013-08-03-14-35-28Som alla loppmarknader idag med självaktning, så hade även denna en auktion där de auktionerade ut det som de tyckte var det finaste. Visst hade de fått upp en hel del fina saker där, men också en del saker som var rent skräp vilket märktes på vad några saker gick för, tror faktiskt det hade blivit mer pengar om de hade haft dem på själva loppmarknaden. Däremot de saker som var där, gick för sjuhöga priser. Där var en del saker som jag var intresserad av, men där var också några andra som hade samma tankar som mig och som bjöd över mig varje gång (samma personer). Jag höll mig dock kall och drogs inte med i någon budgivning som hade kunnat resulterat i att jag hade fått saker som jag inte kunde sälja med vinst. Fick jag då med mig något hem?

Photo-2013-08-04-20-38-28Lite blev det, en hel hög med Rallyprogram och annat rallymaterial fick jag tag på och jag tror redan jag har en köpare till dem. Sen blev det lite Old Höganäs också. Det är lite av en basvara i vårt utbud och på senaste tiden så har vi inte haft så mycket av Old Höganäs, så nu blir det dags att fylla på.

Idag har det inte varit så mycket mer än bokföring, fakturering och bokslut i mina 2 olika firmor, tråkigt men måste göras. Det blev också en cykeltur upp och ner för Söderåsen, jobbigt upp, men fantastiskt skönt på vägen ner.

Nu ska jag slappa på soffan för att sen gå och lägga mig innan det blir en dag i Malmö imorgon.

Jo förresten, glömde bort att rekommendera Jan Eliassons sommar i P1 som sändes idag. Lyssna på det, en klokare och erfarnare man än honom får man leta efter och dessutom är han otroligt inspirerande.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s