Första dagarna på nya jobbet

Nu är de 2 första dagarna på nya jobbet avklarade och huvudet snurrar av tankar och funderingar. Det är mycket som ska göras, mycket att sätta sig in i och många personer att träffa…. riktigt spännande och jag ångrar inte mig för en minut att jag har tagit steget att lämna Atea.

Idag har jag förrutom haft lite möten med min chef (typ halva dagen) varit på sponsorträff med Eskilsminne IF. Träffen var på Olympia och det finns ju sämre dagar att skåda ut över planen, tur dock att det var inomhus eftersom det var 30 grader ute.

Photo-2013-08-02-11-17-44Förrutom att äta lunch och mingla fick vi också höra HIFs huvudtränare Roar Hansen berätta om sitt liv och sin vardag, motiverande och intressant.

Nu ikväll har jag ägnat åt träning och att lägga upp nya produkter i shoppen. En av sakerna som har kommit upp är dessa ljusstakar

NS2546_pubTyvärr har jag inte lyckats identifiera var de kommer ifrån, jag pendlar mellan Iittala (ej troligt egentligen), Skruf, Åfors, Pukeberg eller Orrefors, min fråga är nu, är där någon som känner igen dem?

Nu ska jag ta och fortsätta titta på Djävulens Advokat som just nu går på Kanal 5… en verkligen riktigt bra film som rekommenderas.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s