Den andra samlar och antikmässan

Idag har jag varit på den andra mässan som också är i Helsingborg samtidigt som den stora mässa som är mest känd. Då Olympiahallen nu har blivit ledig eftersom den stora mässa flyttat till nya arenan har samlar och antikmässa (nr2 🙂 ) tagit över den lokalen. Detta innebär att den har fått ett rejält lyft, det har blivit fler människor där (inte jättemånga dock) däremot har det blivit mycket bättre luft en varm sommardag som idag.

Det verkar som om de har vissa problem att fylla lokalen med utställare, men kanske det blir bättre nästa år nu när där kommer fler besökare och de ligger bättre till

massa1 massa2Hur var utbudet då? Jo det var faktiskt riktigt bra med en hel del lite mer ovanliga saker som man inte brukar se på samlarmässor. Här var bland annat vapen, uniformer och en hel del ryskt.

militariaBland annat fanns dessa små ryska och asiatiska flaskor och faktiskt till bra pris också

flaskorAnnat som var kul att se där, var tidningshandlare och affischhandlare, bland annat hittade jag denna roliga mjölkplansch.

mjolkNästa år hoppas jag att denna mässan växer sig större, då den verkligen har ett hål att fylla då den andra har blivit mycket mindre trevlig med trångt mellan utställningarna samtidigt som där är färre säljare…………… har ni tid över så lägg 100,- i inträde som jag i sig kan tycka är i högsta laget och besök dem redan i år.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s