Solens dag

Idag har varit en dag där jag har tillbringat hela dagen på olika kafeer i Helsingborg med flera olika möten. Då vår ena bil skulle lämnas in på en långservice valde jag att istället för att åka hem under tiden att välja att jobba från olika kafeer istället, vilket passade bra för jag hade flera möten som jag kunde ha där, tyvärr visade det sig att min Iphone 5 och min Macbook Air inte riktigt har de batteritider jag skulle behöva för en sådan dag, vilket ledde till att vid 5 tiden var batterierna så gott som slut.

I alla fall, fördelen med fint väder är att man också blir sugen på en öl, så till lunchen blev det en öl, samtidigt som jag betade av mina mail

Photo-2013-06-17-12-06-54

Eftermiddagen ägnades sen med Utvecklingsansvarig i ett av de webbolag där jag sitter i styrelsen och där vi gick igenom utveckling av våra produkter samt anpassade Google Adwords och Google Analytics…. och förresten jag har länge pratat om det, och kan nu nämna att bolaget heter E-detalj (www.edetalj.se) och än så länge är jag passiv delägare men till hösten kommer jag gå in i en mer aktiv roll. Imorgon tänkte jag berätta mer om vad E-detalj sysslar med.

Photo-2013-06-17-17-41-04En sämre arbetsmiljö kan man verkligen leta efter 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s