En dag av lugn och ro

Måndag och Tisdag denna veckan har varit helt galna, känns som om jag bara har befunnit mig i bilen mellan möten hela tiden. Riktigt kul och riktigt spännande, saker som verkligen gynnar bland annat Borgmans Antikt och lite andra projekt som jag har vid sidan om.

Idag bestämde jag mig för att bara ta det lugnt och njuta av den sista solen, det sägs ju att nu kommer regnet. Så i praktiken har jag tagit sovmorgon till kl 8 och sen suttit och tittat på Hannibal tv serien samtidigt som jag har lekt lite med SEO.

Hannibal-TV-Show-e1361191699262Tycker Hannibal är en riktigt bra serie och Mads Mikkelsen gör en fantastisk roll som den ondskefulle och manipulatoriska psykologen Hannibal.

Kom att tänka på en skål som vi såg när vi var i Kosta på min födelsedag, en mystisk skål med en hemlighet.
Photo-2013-06-01-13-22-44

Vad är då mysteriet… ja det står på lappen, men kort kan man säga att skålen är signerad med ”Kosta Unik V.Lindstrand 1926”, och det är här det konstiga är, Vicke Lindstrand började inte på Orrefors förrän 1928 och till Kosta kom han inte förrän 1950. Signering är dessutom gjord med en gravyrpenna och sådana började inte användas förrän på 60 talet på Kosta. Det finns lite spekulationer runt vem som har gjort den, men mysteriet kvarstår.

Imorgon blir det för mig att åka upp till Stockholm i 2 dagar för några intressanta möten och träffa kollegor på Atea, kanske för sista gången innan jag lämnar företaget den siste juli…….

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s