Affärsplan

Idag har jag ägnat en stor del av dagen att jobba med en affärsplan till ett av projekten som jag på gång vid sidan om. Det är alltid lika intressant, spännande och samtidigt svårt att göra en affärsplan, i synnerhet SWOT delen är svår då den verkligen kräver att man tänker efter. Man ska också komma ihåg att man inte får undervärdera riskerna, konkurrenterna samtidigt som man ska ha sina egna värderingar och fördelar på en rimlig nivå…. verkligen en balansakt.

I eftermiddags blev det ett möte inne i Helsingborg, var dessutom massor med folk på stan eftersom det var studenten. Efter mötet begav jag mig ner till Norra hamnen och en uteservering med en smoothie och arbete med en SEO analys, man kan verkligen ha en sämre arbetsmiljö 🙂

Photo-2013-06-05-17-25-12När min kära fru slutade jobbet blev det sen dags att fixa lite presenter inför kalas och fester som kommer i de närmaste dagarna… kort sagt har det varit en väldigt stressig dag och jag känner att jag ligger lite efter, men nu njuter jag i soffan med en kall öl från Helsingborgs Bryggeri. Inte ett av mina favoritbryggerier, de är fortfarande lite unga men just deras lakritsöl är faktiskt god utan att smaka så mycket lakrits.

Photo-2013-06-05-20-59-51

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s