Österlövs Bykrog

Idag har jag varit hos läkaren för att undersöka varför jag aldrig blir av med min halsont, tyvärr visade det sig att det var ett virus som var problemet och där finns inte så mycket att göra, man kan helt enkelt säga att min förkylning är en riktig monsterförkylning 🙂

Annars har jag idag, arbetat mycket med att skriva dokument, men också läsa på och lära mig mer om SEO samt göra lite SEO analyser.

Igår var en mycket trevlig dag, det var mors dag och vi var med svärmor på Österlövs Bykrog. Hade hört en del om det, men hade inga stora förväntningar, döm dock om min förvåning när vi kom dit och där var en jättemysig miljö och det som var den absolut bästa överraskningen var att de där hade öl från det lokala bryggeriet i Kristianstad, Charlis och för er som nu tycker att det ringer en liten klocka i bakhuvudet så är det han som har bryggeriet som var med i TV4s fantasterna när de hade öl special (en dålig sådan, men ändå)

Photo-2013-05-26-15-53-38 Till förrätten som var 7 sorters egengjord sill var det riktigt gott med Ipallan, den fick även duga till huvudrätten som var vildsvinsfilé.

Till efterrätten som var en rabarberpaj med riktigt god vaniljgrädde (det syns helt klart på portionen) blev det en rökig öl.

pajPhoto-2013-05-26-16-49-27Det roliga med ölen, var att den inte hade något namn och inte heller något egen etikett, vilket man kan se genom att det är överskrivet med en spritpenna 🙂

Kort sagt var det en mycket trevlig eftermiddag med mycket god mat och riktigt god öl.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s