Fredag-lördag

Börjar bli av med min förkylning nu och känner mig friskare, däremot känns det som jag har fått någon halsinfektion som gör att jag får ont i öronen och svaljet när jag sväljer, så jag har bestämt mig för att imorgon blir det att besöka läkaren, nu har det gått löjligt lång tid och jag är fortfarande inte frisk.

En liten sammanfattning vad jag har gjort fredag och lördag då jag inte har hunnit med att blogga innan, medans nu sitter jag och väntar på att frun i huset ska komma hem från gymmet så vi kan äta frukost (gud vad jag längtar efter träning igen…. måste bli helt frisk).

I fredags var det att åka runt i Skåne och träffa olika personer, började i Helsingborg på morgonen för att sen ta mig till en lunch i Malmö med en god vän för att sen åka upp till ett möte i Landskrona och besöka lite mässområde, där det förresten är 600 års firande denna helgen och ostindiefararen är på besök i hamnen

hamnen ostindie

 

På kvällen sen blev det att åka till Helsingborg för grillning och ölprovning med goda vänner, riktigt riktigt trevlig och man var inte hemma förrän kl 4 på natten.

olIgår handlade det mest om återhämtning samt att vi besökta mina föräldrar för att gratulera min mor då det är morsdag idag och vi ska åka på ett annat morsdag firande……. men nu är det dags för mig att göra frukost.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s