En runda till Karlskrona

Idag har varit en riktigt bra dag, kände mig fortsatt krasslig imorse, men det har blivit bättre under hela dagen, men har en hel del kvar till jag känner mig frisk….. har fortfarande en rejäl hosta och lite ont i halsen, men äntligen är det på rätt håll.

Idag har jag varit på en 3 timmar fantastisk lunch med en vän och kollega. Det innebar att jag fick sitta 4 timmar på tåg + 1 timme bil för att komma dit, men tåget var riktigt bra och jag han jobba undan väldigt mycket som jag inte har orkat med tack vare förkylningen.

På tal om hinna med saker, för ett tag sedan gick jag in och investerade i ett bolag som heter E-detalj och som jag tänker berätta mer om senare, däremot tänkte jag berätta att de idag har släppt på ännu en kund. Denna gången är det en kund som sysslar med att sälja unika designade sängkläder som har olika trycka på varje sida, vilket gör att man kan vända på det och då få ett annat utseende. Besök gärna prick13.se och deras unika designade bäddset.

25c74f87

Nu ikväll har jag ägnat mycket tid åt att plugga på runt SEO, med andra ord sökmotoroptimering. Jag har alltid levt i en värld där Borgmansantikt.se varit optimerad för sökmotorindexering, men ack vad fel jag har haft….. det finns massor att göra där. Samtidigt har jag blivit förvånad över att det faktiskt är väldigt mycket logiskt tänkande i bland annat Googles indexering, lite mänskligt tänkade faktiskt.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s