Di Gasell inspirationseftermiddag

Idag tänkte jag inte skriva om idag, utan snarare om igår…. var så trött när jag kom hem igårkväll, mest för att jag inte blir av med min förkylning utan halsontet har verkligen parkerat sig i min hals och det har dessutom nu slagit lock för mitt ena öra… riktigt irriterande.

Men eftersom det nu inte blev något skrevet igår och idag har varit en ganska tråkig admin dag så blir det från igår istället.

Hade en riktigt trevlig lunch i solen på Rya golfkrog och diskuterade lite möjliga framtida affärsmöjligheter, efter det bar det ner till Norra hamnen för att sätta mig på en uteservering i 2 timmar för att jobba undan lite, mysigt men det blåste verkligen en del

Photo-2013-05-16-14-16-09Efter det bar det iväg DI Gasellträff som hade en eftermiddag med riktigt inspirerande talare.

Photo-2013-05-16-16-14-53Det var riktigt intressant och lyssna på HIFs ordförande, Tailorstores VD som hade mycket kloka ord och i synnerhet hans tips att det är bättre att göra något som inte blir helt rätt, än att försöka finslipa hela tiden, något som dessutom Linda Bjernstål,  VD och skapare av flygstolen.se också bekräftade. Ja där var dessutom många fler intressanta och verkligen inspirerande talare. Det var bara synd att jag mådde så pass dåligt som jag gjorde så jag inte orkade vara kvar och mingla efteråt 😦

Nu ska jag försöka få mig lite sömn för imorgon ska jag iväg på bröllop och just nu känner jag inte mig riktigt fit for fight för det.

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s