En runda i ESC spår

Dagen började med att jag vaknade upp och kände mig piggare än vad jag borde känna mig med tanke på att jag är förkyld….. i viss mån en falsk invagning då jag just nu har enormt ont i halsen, däremot verkar det som om sprayen coldzyme faktiskt hjälper, känns som jag blir friskare fortare och att det inte blir så allvarlig förkylning, men å andra sidan har jag bara använt den i 24 timmar så vi får se hur det slutar… hoppas bara jag kan vara frisk till på lördag då jag ska på bröllop.

Efter lite mailarbete och lite justeringar i google adwords bar det ner till Malmö för lite olika möten, bland annat ett lunchmöte på Emporia….. trodde där skulle vara hur mycket ESC folk som helst där, men det var ganska tomt på Emporia, däremot inne i centrala Malmö var alla dessa personer.

Från det ena till andra, måste visa detta landskap som jag såg igår på auktionsvisningen

hus hus2Landskapet är gjort i Japan i början på 1900 talet och materialet är Sugiträ samt allt det vita är skuret i horn. Måste säga att med tanke på allt arbete som är nerlagt känns det som om 5000,- i utropspriset är rena rean.

Nu är det nog dags för en ny dos av sprayen……

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s