Jie tavel samling

Idag har jag tillbringat nästan hela dagen med att göra en PPT presentation som jag egentligen skulle köra själv, men eftersom jag har sagt upp mig, så blir det en annan person som ska köra den….. det tråkiga med det är att det nog är den absolut bästa presentation som jag har gjort…. kan det vara som så att man anstränger sig lite extra om man vet att man inte ska köra den själv?

Förra veckan fick jag ett mail av en person som var intresserad av att köpa Jie tavlor som var designade av Aimo Nietosvuori. Det roliga med henne var att hon bodde i USA och samlade verkligen på dessa tavlor. Hon har över 200st i sin samling. Jag bad henne skicka några bilder på sin samling till mig som jag kunde lägga ut på bloggen och här är de bilderna (tyvärr är några bilder suddiga men det får duga)

image-1 image-2 image-3 imageVisst är det många tavlor!

För övrigt har jag också hunnit med nu ikväll att fixa till våra cyklar, införskaffa lite bra att ha saker till dem som extra slang och sådant för imorgon bär det av mot Öland och 2 dagars cykling, ska bli riktigt kul hoppas bara att det blir soligt och varmt.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Jie tavel samling

 1. Aimo Nietosvuori skriver:

  Bland bilderna är det många tavlor som inte är mina, jag får hoppas på att hon inte blivit lurad av någon oseriös säljare.
  Aimo

 2. Britt O Holst skriver:

  Hej!
  Finns det fortfarande ett intresse så har jag en keramiktavla med rallarrosor i förgrunden, järnvägsspår och en timrad stuga. JIE 761 desegin Aimo

 3. Aimo Nietosvuori skriver:

  Den med rallarrosor hör till en serie mera nostalgiska motiven. Det blev också rätt många sådan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s