Nästa steg i livet…..

Det har varit en tyst period på bloggen senaste tiden och det har varit en medveten tystnad från min sida, det är inte som så att det inte har funnits så mycket att skriva för det har det verkligen gjort, men jag har slitit med nästa steg i mitt liv och nu kan jag äntligen presentera vad jag har på gång.

Till att början kan jag säga att det arbete som jag har haft vid sidan om Antikfirman, där jag har varit Chef för Ateas Technical Services organisation har jag nu sagt upp mig från. Det har varit en tuff period då jag verkligen har haft mycket i huvudet och en hel del planerande i synnerhet senaste veckan, men igår blev det offentligt och jag trodde det skulle vara skönt att det kom ut, men det har verkligen varit blandade känslor.

personal-development

Jag har verkligen blivit överöst med samtal, mail och andra typer av meddelande från personer som tycker det är synd att jag slutar och det är tråkigt att behöva lämna alla kära kollegor men samtidigt känner jag att för att kunna fortsätta utmana mig måste jag gå vidare.

Vad är det då jag primärt kommer syssla med? Jo jag kommer att gå in i ett bolag som heter IXX och finns primärt i Skåne och börja jobba som försäljningschef där, ett arbete som jag påbörjar i höst och det ska verkligen bli spännande och samtidigt utmanande.

Detta innebär också att nu när jag kan gå ut med denna informationen kan jag också börja blogga normalt igen, så håll utkik här framöver. 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nästa steg i livet…..

  1. Amazing Glaze skriver:

    Well I was beginning to worry! You were ”missing in action ” so to say!

    Good luck with your new endeavours !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s