bokföring, bokslut, deklaration och papper

Efter att bara ha haft en lugn och skön dag igår så var det idag dags för arbete i mängder. Det var massor med bokföring, bokslut och deklarationer som skulle avslutas. Jag hann verkligen med en hel del, dock har jag en hel del kvar, bland annat våra privata deklarationer och deklarationen för antikfirman, men resten är nu klart.

Hann också med att göra bokslutet för mars månad för Borgmans Antikviteter och det visar sig att precis som jag har haft på känn senaste veckorna att mars är den absolut sämsta månaden på över 1 år för Antikfirman. Anledningen är minskad försäljning, eller egentligen inte minskad försäljning i antal för där är samma antal som en normal månad men däremot är snittköpen mycket mindre och anledningen är att vi har alldeles för lite varor i lager, något som vi måste ta tag i och i synnerhet få upp dyrare varor än de vi har nu, då de varorna som har funnit i de högre prisnivåerna har sålts ut i dec-feb. Vi gjorde fortfarande en vinst, men en väldigt liten en i förhållande till andra månader, så det måste bli ändring på det nu.

Första delen är att vi har fått upp lite nytt i shoppen nu idag och där är mer på väg, kolla gärna in det på http://www.borgmansantikt.se/artiklar.php?nytt

En av sakerna som har kommit in är dessa glas med bubblig botten
NS2409_pub

Jag vet att jag har sett dessa glas förr, men jag kan verkligen inte komma på vad det är för några, så om något av er känner igen dem, så snälla släng en kommentar.

Det som är kvar för kvällen nu är att se klart på Criminal Minds och sen blir det att gå och lägga sig…. godnatt…..

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s