Våren är här…….

Igår var en mycket trevlig och intressant dag. Igår eftermiddag hade jag ett möte som tog ungefär den vändningen som jag hade väntat mig, samtidigt gav det mötet mig väldigt mycket att tänka på och att utvärdera och en stor del av både igår och idag har gått åt till att fundera, analysera och konkretisera och nu är det en del mer information som behövs innan vissa beslut an fattas.

Idag kom min älskade fru med förslaget att vi skulle ta med oss en picknickkorg och åka ut till Hovs Hallar på Bjäre Halvön och njuta av våren…… (har i och sig sagts att det ska bli snö imorgon) och gissa om våren visade sin allra bästa sida

solSå här års tycker jag Hovs hallar är som finaste, det är kalt, kargt och ändå så harmoniskt och tyst, bara havets brus och lite fåglar som hörs. Efter att ha klättrat ner och lagt oss i lä bakom en bunker och med solen rakt i ansiktet så tror jag vi låg där och njöt i alla fall i en halvtimme.

hov1 hov2 hovjag1Vi intog sen vår medhavda cesarsallad och solade nog i 30 minuter till innan vi begav oss till den underbara lilla fiskebyn Kattvik där vi satt ner på 2 fantastiska pensionärers lilla fik och njöt av en Kaffe och en hembakt kanelbulle, det var dessutom den godaste kanelbulle som jag någonsin ätit och utsikten ner mot småbåtshamnen var helt underabar.

kattvik kattvik2Nu ligger jag på soffan och slötittar på någon Pirates of the Caribbean film medans min fru har begett sig till Kristianstad för arbete. Kommer nog bli jag som somnar på soffan ikväll framför TVn 😉

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s