Gunnar Nylund skål

Idag har varit en riktigt bra dag. Förmiddagen tillbringades nere i Malmö med flera riktigt bra möte och dessutom flera riktigt bra telefonmöten i bilen till och från Malmö.

På vägen hem från Malmö stannade jag till vid en loppisbutik för att se om de hade fått in något nytt och det blev faktiskt en skål från Rörstrand av Gunnar Nylund.

nylundTyvärr blev inte bilden från mobilen så bra, men det kommer nog en bättre senare. Hittade också denna grisen som jag inte köpte, däremot undrar jag vad det är för något, någon som vet?

grisNär jag kom hem så åkte vi ut till Bjärhus Gårdsbutik och ät påsklunch på deras mycket mysiga loft, och det var dessutom riktigt riktigt gott

bjarhusGillar verkligen hur den varma maten hålls varm vid en öppen eld 🙂

Efter så mycket mat har vi också hunnit med att träna, och det var verkligen behövligt och nu ligger jag i soffan och njuter av en öl.

molle-aleÖlen är ett intressant experiment från Mölle vingård där de har gett sig på att brygga en Ale. Det är inte en av de bästa ölen jag har druckit men det är väldigt kul med ett lokalt microbryggeri just runt hörnan 🙂

Snart är det dags att hoppa i sängen för imorgon blir det utflykt på konstrundan i Skåne, kommer antagligen vara riktigt mycket folk….

 

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s