Förra veckan

Min uppdateringsfrekvens sen tisdags kväll förra veckan har varit under all kritik, jag skulle kunna skylla på att jag faktiskt inte hann med, men då det inte tar så lång tid egentligen var det nog snarare dålig inspiration.

Mitt senaste inlägg lovade jag en bild på Arne Jacobsen stolen Ägget som fanns på Hilton Hotell vid Kastrup och som kommer auktioneras ut när den är full med kända personers signatur….. kan nog ta tid känner jag 🙂

arne-jakobsson-stolenEfter en trevlig middag på tisdagskvällen så bad det tidigt på onsdagsmorgonen iväg till Bryssel för 2 dagar på ”advisory board” med många roliga, lärorika och trevliga diskussioner. På onsdagskvällen var det också anordnat en rundtur på ett Belgiskt bryggeri.

flaskorBryggeriet heter Palm och är Belgiens tredje största bryggeri, och jag måste säga att det var väldigt intressant, men Palm gör ingen vidare god öl, deras standardöl var faktiskt något av det mest smaklösa jag har smakat (ok inte lika osmaklig som Heineken, men närma).

Det var dock intressant att gå omkring i bryggeriet, inte så mycket för att kunna se öltillverkning, det såg man mycket mer av när jag var i Prag, men att få se en modern processindustri när det kommer till öltillverkning (vill inte kalla det bryggning)

bryggeri1Denna bilden är från den gamla delen av bryggeriet, som har funnits sen 1800 talet. I dag ser det mer ut så här

band1Långt ifrån den romantiserade bilden av ölbryggning va 😉

Guiden hade dock en rolig bild, och det var denna

vodkabalteDet roliga var att Belgiarna hade delat upp Europa i 3 bälten, i mitten där Belgien är var det ölbältet, söder om det vinbältet och sen var det klart att tydligt att norden och Ryssland tillhör vodkabältet 🙂

När jag kom hem i torsdags från Belgien märkte jag att någon hade stulit mina nummerplåtar från bilen, så nu har jag tillfälliga plåtar, polisanmälan är gjord och jag väntar på nya plåtar. Som om inte detta var nog, märkte jag också att någon har kört på min bil bakpå, så nu blir det att lämna in den för service också…. ingen bra vecka eller början på denna…….

Nu blir det att bege sig till gymmet och träna innan kvällens telemöte.

 

 

 

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s